به گزارش خبرنگار مهر، قادر تقیزاده عصر شنبه در جلسه توسعه گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: با توجه به اینکه اکثر گردشگران جمهوری آذربایجان به قصد درمان وارد کشور می شوند، لازم است ظرفیت های مراکز درمانی و بیمارستانی در کنار جاذبه های گردشگری استان معرفی شوند.
وی با بیان اینکه در این راستا باید بسته های گردشگری سلامت در قالب سی دی تهیه و پایانه های مرزی در بین گردشگران توزیع شود، ادامه داد: هم اکنون قابلیت های درمانی و گردشگری استان در قالب بروشور تهیه شده و توسط شرکت های دفاتر خدماتی مسافرتی که در زمینه توریسم سلامت فعالیت می کنند در اختیار گردشگران جمهوری آذربایجان قرار می گیرد.
معاون میراث فرهنگی استان با اشاره به تدون آئین نامه سلامت گردشگری در استان متذکر شد: آییننامه مربوط به ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و همچنین گردشگری در حوزه گردشگری سلامت تدوین و تهیه شده و این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، حمل و نقل و پایانهها و نهادهای شهرستانی انجام می شود.
وی هدایت و راهنمایی اولیه را از عوامل موثر در جذب و توسعه توریسم سلامت برشمرد و ادامه داد: در این استان علاوه بر وجود مراکز درمانی مجهز، مجتمعهای آبدرمانی مدرن نیز راه اندازی شده که می تواند در توسعه گشردگری با محوریت سلامت موثر باشد.
تقی زاده همچنین از جذب سرمایهگذاران برای 37 منطقه نمونه گردشگری مورد تصویب خبر داد و یادآور شد: این مناطق در شهرهای خلخال، کوثر، سرعین، نمین، مشگینشهر و... بوده که امید می رود با جذب سرمایهگذاران بتوان از این مناطق نمونه گردشگری بهترین بهرهبرداری را انجام داد.
وی با اشاره به تجهیز بیش از 224 واحد اقامتی اعم از هتل، هتل آپارتمان و میهمانپذیر در این استان عنوان کرد: اردبیل سالانه پذیرای دو میلیون گردشگر در این مراکز اقامتی است که در این زمینه جزو پنج استان برتر از لحاظ ارائه خدمات و وجود ظرفیت اقامتی بشمار می رود.
نظر شما